ZvN - Foto_nieuw
Label@4x

onze kudde

Koetjes, kalfjes èn meer

Met trots stellen wij onze kudde aan jullie voor. Want eerlijk is eerlijk, zonder hen is onze familie niet compleet. De kudde, bestaande uit heilige koeien en gouden kalveren, wordt met passie en liefde verzorgd.

Een boerderij met alleen koeien, zou te zwart wit zijn. We hebben een met liefde samengestelde kattenfamilie. De familie bestaat uiteraard wèl uit zwart wit gekleurde dieren èn één rode kater. Deze rode koning is net zo oud als onze boerderij. Samen met zijn andere gecastereerde kater vrienden zorgt hij ervoor dat er op ons erf geen ongedierte rond loopt. Mocht je toevallig een ijsje gaan eten op een van onze picknickbanken, dan kan het zomaar zijn dan er een geliefde kater vriend een knuffel komt halen. Onze dieren zijn namelijk, dankzij onze eigen kindjes, heel tam en vriendelijk.

Floortje onze lieve Husky hond, de vaste blik op ons erf. Ze waakt èn aanschouwt iedereen die ons erf betreedt. Ze zit graag in haar eigen hondenhok met overkapping, maar geniet ook dagelijks van een heerlijke wandeling.

Unknown